En iyi Tarafı antrasit duvar boyas

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın umumi atmosferini dengeler ve gayrı renkleri vurgular.

Antrasit renk ev dekorasyonunda halıdan mutfak dolabına, duvar boyasından destek takımlarına denli kullanılan intibak renkleri zarfında kendine mekân edinmiş renk olarak bayağı ilgi çekiyor.

Kıpkızıl antrasit rengi, sarih antrasit rengine kıyasla oldukça koyu bir renktir. Hâkim bir renk olamsının canipı gün özge başat renklerle de nispeten oflaz bir şekilde kombinlenir.

Minimal tarzın en çok tercih edilen duvar rengi boyasıdır. çağdaş mobilyaların taliı düzen ilenmeşap ve deri mobilyalar ile bile bayağı uyumludur. Hafif bir düzlem yaratmak ciğerin esen bir duvar rengi tercihidir.

'2024 Yılın Renk Paleti'mizle sizi özünüze dönmeye davet ediyoruz. Tabiat ananın iyileştiren ve yenileyen renklerinden ilham alarak oluşturduğumuz bu paletle yaşamın günlük koşturmasının içre mekanlarda huzuru ve dengeyi yakalayacaksınız.

Hararetli gri odaklı bir aile dekoru yapmayı ve seçeceğiniz vesair renkler yardımıyla alanda hafif geçişler gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri yalınlık gri olmalı!

Sade ve çağdaş stilli oyun eden detaylar, tenvir üniteleriyle birleşerek ferdî tercihlerin hariçarı yansımasını esenlar.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk gözta aşhane ve banyo dekorasyonunda katı yeğleme etmeyeceğiniz renkler gibi gelebilir. Bu alanlarda hijyenik ve tekdüze bir görünüm elde antrasit renk tonları eylemek isteseniz bile kolay kirlenen ve izleri simultane ortaya çıkaran beyaz zehir rengi tercih geçirmek istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi kullanıvermek ciğerin deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans evet da seramikleri antrasit ya da antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde seçebilirsiniz.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız meydanda gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden iane alabilirsiniz.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada en çok ilgi çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle ışıl zeminler ve kaplamalar ile omuz omuza berenarı sükselı bir uyuma sahiptir. Celi beyaz kumaşların ya da mobilyaların antrasit sprey boya ile tamamlanması iki farklı bakış açısının hissedar noktada buluşmasının verdiği rahat ve neşeli hissi dekorasyona muvaffakiyetlı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde sıkça ön plana çıkan beyaz zehir rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

antrasit gri boya Gri pembe ocak dekorasyonu yardımıyla sade ve tatlıca enerjili bir ambiyans halk etmek istiyorsanız tercihinizi mercan renginden yana kullanabilirsiniz.

Elan modernize ve elan az karakterize mekanlar kucakin ise grinin itici tonlarını kullanın. Itici tonlarda göze çarpacak olan alt titrem mavimsi, yeşilimsi veya morumsu olup berenarı elan dayı ve endüstriyel bir âlem sağlamlayacaktır.

Antrasit tonları yatak odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici bir kucak oluşturabilir. Bu renk özge renklerle kombin edilerek yatak odasına ferdî bir dokunuş eklemeye olanak tanılamar.

Report this wiki page